Sautemptonova veza i prvi gol Lamberta za Liverpul nisu bili dovoljni da se izbegne poraz na ukletom mestu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 23.Nov.2014, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sautemptonova veza i prvi gol Lamberta za Liverpul nisu bili dovoljni da se izbegne poraz na ukletom mestu (VIDEO)

Lepotica Jedinaka iz slobodnjaka, nova greška Lovrena, Dvajt Gejl ima pik na Crvene, fantastična asistencija Lalane

San o nedostižnoj tituli Premijer lige Liverpula je prošle sezone prekinut na Selhurst Parku kada je Kristal Palas stigao vođstvo od 3:0, a eho tog meča se osećao i na meču 12. kola i Crveni su poraženi od domaće ekipe 2:1.

A delovalo je kao da će tim sa Enfilda brzinski skinuti kletvu londonskog stadiona pošto je Riki >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Lambert postigao prvi gol za Liverpul već u drugom minutu i to posle „vidovite“ lopte Adama Lalane – proradila je veza iz Sautemptona.

Ali Palas je pokazao da nema ni trunku respekta prema velikanu engleskog fudbala te je opasno pritisnuo, a Janik Bolasije je opalio po lopti i uzdrmao stativu, a sve to je pratio Dvajt Gejl i uz pomoć Simona Minjolea postigao izjednačujući gol. To je bio četvrti gol mladog igrača u tri premijerligaške utakmice sa Liverpulom.

Koliko je domaća ekipa bila konkretnija bila vidi se po tome da je Bolasije u prvom poluvremenu uputio četiri šuta, više od svih igrača Liverpula zajedno!

Vođeni uvek fantastičnom podrškom na Selhurst Parku Orlovi su jurili ka drugom golu, a to im je omogućio 25.000.000 evra plaćeni Dejan Lovren novom komičnom greškom posle koje je Bolasije asistirao Džou Ledliju za preokret.

Sve je bilo gotovo tri minuta kasnije posle verovatno pogotka kola pošto je Mile Jedinak ućutkao kritičare koji ga smatraju običnim „krljačem“ i iz slobodnog udarca uputio nebranjivi udarac u gornji levi ugao.

Za Crvene nisu igrali glavni napadač Mario Baloteli i vezista Džordan Hendersn, ali i pored toga Brendan Rodžers je ipak morao da pobedi u ovom meču, mada ono što više brine je totalni nedostatak duha kod njegovih igrača.

Ovo je četvrti poraz vicešampiona Engleske u nizu – alarmantna situacija na Enfildu!

Premijer liga – 12. kolo

Subota:

Čelsi – VBA 2:0 (2:0)

/Kosta 11, Azar 25/

Everton – Vest Hem 2:1 (1:0)

/Lukaku 26, Osman 74 – Zarate 56/

Lester – Sanderlend 0:0

Mančester Siti – Svonsi 2:1 (1:1)

/Jovetić 19, Ture 62 – Boni 9/

Njukasl – KPR 1:0 (0:0)

/Sisoko 78/

Stouk Siti – Barnli 1:2 (1:2)

/Volters 33 – Ings 12, 13/

Arsenal – Mančester Junajted 1:2 (0:0)

/Žiru  94 - Gibs 56ag, Runi 85/

Nedelja:

Kristal Palas – Liverpul 3:1 (1:1)

/Gejl 17, Ledli 78, Jedinak 81 – Lambert 2/

17.00 Hal Siti – Totenhem

Ponedeljak:

21.00 Aston Vila – Sautempton

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rodžersovi momci pokisli u Londonu: Liverpul zabeležio treći poraz u nizu!

Izvor: Blic, 23.Nov.2014

Fudbaleri Liverpula proveli su se kao bosi po trnju u 12. kolu Premijer lige pošto su posle preokreta savladani od Kristal Palasa u Londonu sa 3:1. Ovo je crvenima treći poraz u nizu što ih je gurnulo na 12. poziciju u engleskom šampionatu...Sve je krenulo kao iz snova za Liverpul po kiši, jer je...

Nastavak na Blic...

PREMIJER LIGA: Liverpul i dalje posreće, čevrti poraz u nizu (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 23.Nov.2014

Kristal Palas je kao domaćin, u 12. kolu Premijer lige, sa 3:1 savladao Liverpul, golovima Gejla, Ledlija i Jedinaka, a jedini gol za Liverpul, i to za vođstvo, postigao je Lambert.. . Ni rano vođstvo gostiju, a Lambert je mrežu domaćina zatresao već u drugom minutu, nije uticalo na drugaćiji...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.