Putnici u vozovima Eurostara bili zarobljeni satima

Izvor: Blic, 02.Sep.2015, 07:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putnici u vozovima Eurostara bili zarobljeni satima

Na stotine putnika bilo je zarobljeno pet sati u pet brzih vozova Eurostara, koji povezuju London sa Parizom i Briselom, nakon izveštaja da su imigranti blokirali pruge koje vode do tunela koji se nalazi ispod Engleskog kanala poznatijeg pod nazivom Lamanš i pokušali da se ukrcaju u vozove.

Prema podacima postavljenim na Tviter naloguu Eurostara, tri voza su rano jutros krneula za London, dok su se dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vratila na svoje polazne stanice u Lonodnu i Parizu, preneo je Rojters.

Eurostar je kasno sinoć najavio na svom Tviter nalogu da su zadržali u stanicama svoje vozove "dok vlasti pokušavaju da se izbore sa ljudima koji su ilegalno zaposeli tudj posed" i potom saopštili da su oni vidjeni na prugama u stanici u Kaleu.

Vozovi su ostali u stanicama dok oni nisu sklonjeni iz tunela i sa pruga, navedeno je u saopštenju Eurostara.

Lokalni mediji su izvestili da su ljudi koji su ilegalno zaposeli posed oko Engleskog kanala, imigranti koji pokušavaju da udju u Veliku Britaniju preko Eurotunela.

Tokom godine na hiljade imigranata pokušalo je da predje taj tunel u nadi da će pronaći bolji život u Britaniji.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putnici zarobljeni satima u vozovima Eurostara

Izvor: Radio 021, 02.Sep.2015

Na stotine putnika bilo je zarobljeno pet sati u pet brzih vozova Eurostara, koji povezuju London sa Parizom i Briselom, nakon izveštaja da su imigranti blokirali pruge koje vode do tunela ispod Lamanša i pokušali da se ukrcaju u vozove...Prema podacima postavljenim na Tviter nalogu Eurostara, tri...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.