Preminula pop zvezda George Michael

Izvor: BalkanRock.com, 26.Dec.2016, 01:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula pop zvezda George Michael

Jedna od najvećih pop zvezda današnjice, Džordž Majkl, nekada pevač benda Wham!, preminuo je u 53. godini.

Kako je Majklov predstavnik za medije objavio, a preneo BBC, pevač je “preminuo mirno u svom domu”. Uzrok smrti je nepoznat, ali nema dokaza o nasilju.

Džorž Majkl rođen je u Londonu pod imenom Gjorgius Kiriacos Panajotu i u svojoj višedecenijskoj karijeri je prodao preko 100 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << primeraka svojih albuma. Ranije ovog meseca muzičar je najavio da radi na novom albumu sa producentom Noti Bojem.

Ostaće upamćem po hitovima benda Wham! poput “Last Christmas”, “Wake Me Up Before You Go-Go”, “Club Tropicana”, ali i po mega-hitovima iz solo karijere: “Careless Whisperer”, “Faith”, “Freedom”, “Jesus To A Child”, “Fast love”, “Father Figure”, “Older”…



Save

Save

Save

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.