Paje odbio Kineze, ostaje u Londonu

Izvor: RTS, 12.Feb.2016, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paje odbio Kineze, ostaje u Londonu

Najbolji fudbaler Vest Hema Dimitri Paje produžio je ugovor do 2021. godine i tako odbacio bogatu ponudu iz Kine.
Paje je odbio ponudu jednog neimenovanog kineskog prvoligaša za platu od 12 miliona jer je stavio potpis na novi, finansijski jači ugovor sa londonskim timom.

"Napravio sam ogroman korak, ovo je znak poverenja kluba. Ponosan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sam i srećan što sam produžio saradnju sa Vest Hemom. Osećam se sjajno u Londonu i motivisan sam da ostvarim sve ciljeve kluba", rekao je Paje za klupski sajt.
On je ove sezone postigao šest golova u Premijer ligi, uz šest asistencija i znatno doprineo odličnim partijama "čekićara", koji se nalaze na visokoj šestoj poziciji na tabeli.
Ovaj 28-godišnji francuski fudbaler letos je došao u Vest Hem iz Marselja, a prethodno je nosio dres Lila, Sent Etjena i Nanta.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.