Ovaj momenat iz Londona niste videli: Jokić je pitao ima li koga iz Srbije, a odgovor je izazvao maestralnu reakciju (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Jan.2017, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj momenat iz Londona niste videli: Jokić je pitao ima li koga iz Srbije, a odgovor je izazvao maestralnu reakciju (VIDEO)

Naš košarkaški reprezentativac  Nikola Jokić izrastao je u prvu NBA zvezdu. Veliki broj novinara ga je pratio i u Londonu nedavno, tokom jedne utakmice Denvera, a posle je odgovarao na brojna pitanja.

Na kraju ga je italijanski novinar pitao kakav je osećaj igrati u Londonu, koji je barem bliži Srbiji od Denvera.

- Dva sata leta do >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << moje kuće... Srbije. Veoma je dobro, ima dosta ljudi, navijači su drugačiji, bilo je zanimljivo igrati ovde - rekao je pomalo setno Nikola, a onda je pitao da li ima ikoga iz Srbije.

Kada je uočio nekog od sunarodnika sa strane, nasmejao se poput deteta i tiho prošaputao "Tako je", što možete pogledati od 3.23 snimka.



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) OVO NISTE VIDELI Jokić pitao da li ima koga iz Srbije: Reakcija na odgovor će vas oduševiti

Izvor: Kurir, 17.Jan.2017

...Košarkaški reprezentativac Srbije Nikola Jokić postao je prava zvezda NBA lige, a koliko je omiljen govori i podatak da su ga tokom gostovanja Denvera u Londonu neprekidno opsedali..Jedno od pitanja je bilo, da li je srećan što igra u Londonu koji je bliži Srbiji od Denvera.."Dva sata leta do...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.