OKR: Osmoro sportista bilo dopingovano na Igrama u Londonu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2016, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OKR: Osmoro sportista bilo dopingovano na Igrama u Londonu

Olimpijski komitet Rusije (OKR) saopštio je danas da je osmoro sportista pozitivno na ponovnim testiranjima doping testova s Olimpijskih igara 2012. godine u Londonu.

U kratkom saopštenju OKR nisu navedena imena sportista i u kojim disciplinama su se tkmičili ali se navodi da je reč o tri različita sporta.

OKR je saopštio da će s više informacija izaći u javnost pošto se obave testiranja "B" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << uzoraka s Olimpijskih igara u Londonu, koji bi mogli da potvrde ili negiraju doping.

Ruska državana televizija je pre četiri dana objavila da je 14 ruskih sportista pozitivno na doping posle ponovljenih testiranja uzoraka sa Olimpijskih igara u Pekingu 2008. godine i da se među njima nalazi 10 osvajača medalja sa tog takmičenja.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osmoro ruskih sportista dopingovano u Londonu?

Izvor: RTS, 28.Maj.2016

Olimpijski komitet Rusije (OKR) saopštio je da je osmoro sportista pozitivno na ponovnim testiranjima doping testova s Olimpijskih igara 2012. godine u Londonu. . U kratkom saopštenju OKR nisu navedena imena sportista i u...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.