Londonski taksisti bojkotuju bivšeg ministra

Izvor: Beta, 26.Nov.2014, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Londonski taksisti bojkotuju bivšeg ministra

LONDON, 26. novembra 2014. (Beta-AFP) - Vozači londonskog crnog taksija odlučili su da bojkotuju bivšeg ministra Dejvida Melora zbog uvreda koje je, kako kažu, "taj umišljeni snob" uputio na račun njihovog kolege.

Melor i ledi Kobam ušli su u taksi posle svečanosti u Bakingemskoj palati, tokom koje je partnerka bivšeg ministra odlikovana.

Vozač (38) je ispričao za tabloid "San" da mu je Melor prigovorio zbog toga što je taksista navodno izabrao loš put i >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << drsko ga ubedjivao da on bolje poznaje London.

Melor je kritikujući vozača čak rekao za sebe i da je "savetnik britanske kraljice", a taksista je tiradu bivšeg člana vlade Džona Mejdžora snimio.

Mediji su objavili snimak, a tabloidi su se nasladjivali pričom, podsetivši da je Melor iz Mejdžorove vlade izašao posle skandala zbog preljube.

Melor je izneo niz uvreda na račun taksiste, nazivajući ga "debilom" i naredjujući mu da ućuti, a vozač tvrdi da se prema njemu nijedna mušterija nije ovako ponašala.

"Obraćao mi se kao da sam gradjanin drugog reda", rekao je taksista.

Kolege vozači su pokazali solidarnost, a "San" je u sredu svojim čitaocima poklonio nalepnicu na kojoj je precrtana slika bivšeg ministra uz natpis "Strogo zabranjeno: pušenje, hrana, piće... i Dejvid Melor".

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Londonski taksisti bojkotuju bivšeg ministra

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Nov.2014

Vozači londonskog crnog taksija odlučili su da bojkotuju bivšeg ministra Dajevida Melora zbog uvreda koje je, kako kažu, "taj umišljeni snob" uputio na..račun njihovog kolege...Melor i ledi Kobam ušli su u taksi posle svečanosti u Bakingemskoj palati, tokom koje je partnerka bivšeg ministra...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.