Liga kup Engleske: Eriksen zakazao duel sa Čelsijem na Vembliju

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jan.2015, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga kup Engleske: Eriksen zakazao duel sa Čelsijem na "Vembliju"

U finalu Liga kupa Engleske na "Vembliju" igraće londonski klubovi Čelsi i Totenhem. Posle "plavaca" koje je naš Branislav Ivanović odveo u borbi za pehar, "pevci" su odigrali 2:2 protiv Šefild Junajteda i zahvaljući pobedi od 1:0 na "Vajt Hart Lejnu", stigli na korak do krune.

Junak Totenhema je Danac Kristijan Eriksen, koji je postigao oba gola, od kojih odlučujući, za konačnih 2:2, dva minuta pre kraja. Imala je četa Maurisija Poketina vođstvo od 1:0 do 77. minuta, ali je onda za samo 150 sekundi Džej Adams preokrenuo rezultat. Ipak, u finišu, Eriksen je postigao zlatan vredan gol za novi duel sa "plavcima".

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Eriksen rasplakao "grad čelika"

Izvor: Mondo, 29.Jan.2015, 00:43

Totenhem i Čelsi igraće 1. marta na Vembliju, i jedni i drugi za peti trofej nacionalnog Liga kupa...Foto: Getty Images/Laurence Griffiths..Šefild junajted bio je nadomak produžetaka u polufinalu Liga kupa, bio je u naletu posle dva gola Čea Adamsa u kratkom razmaku, ali Totenhem nije poklekao...Kristijan...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.