Lampard poslao Murinja u London samo sa jednim bodom

Izvor: UživoFudbal.com, 21.Sep.2014, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lampard poslao Murinja u London samo sa jednim bodom

Frenk Lampard, Mančester Siti

U velikom derbiju Premijer lige na Etihad stadionu sastali su se Mančester Siti i Čelzi. Veći deo utakmice igralo se veoma oprezno tako da se nisu stvarale velike šanse. Najzanimljivije u prvom delu je bio start Dijega Koste nad Edinom Džekom u šesnaestercu koji je vrlo lako mogao da se okakrakteriše kao penal ali Majk DIn nije pokazao na najstrožu kaznu.

Nastavak utakmice doneo je prvo jedno isključenje >> Pročitaj celu vest na sajtu UživoFudbal.com << kada se sudija Din odlučio da Zabaleti pokaže drugi žuti karton zbog faula nad Dijegom Kostom. Sa igračem više tim Žozea Murinja dolazi u vođstvo u 71. minutu preko Šurlea. Izgledalo je da će Čelzi lako odbraniti ovo vođstvo ali se sa druge strani Manuel Pelegrini nije predavao. Menadžer Mančester Sitija ubacio je u igru Hesusa Navasa, Bakari Sanju i bivšeg „plavca“ Frenka Lamparda. Upravo je Frenk Lampard postigao izjednačujući pogodak kada je u šesneastercu naleteo na loptu koju je poslao Džejm Milner i tako postavio konačnih Mančester Siti – Čelzi 1:1

Na tabeli Premijer lige Čelzi je i dalje na prvom mesto sa tri boda više od Sautemptona i Aston Vile, dok je Mančester Siti na 8. mestu sa pet bodova zaostatka.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na UživoFudbal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.