Izgubićete apetit: Kada vidite kako izgleda ovaj restoran nećete više biti gladni

Izvor: Svet, 25.Dec.2014, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgubićete apetit: Kada vidite kako izgleda ovaj restoran nećete više biti gladni

Londonski kineski restoran brze hrane “Zlatni zmaj” morao je po hitnom postupku da bude zatvoren nakon što je sanitarni inspektor izvestio nadležne službe da u životu nije video prljavije mesto.
Zgroženi sanitarni inspektori pronašli su u kuhinji razne insekte, izmet glodara i prljavo posuđe zaprljano masnoćom, a spremljeni obroci stajali su pored smrdljivih vreća punih smeća.
Restoran brze hrane odmah je zatvoren zbog izuzetno loših higijenskih uslova. Inspekcija >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je dobila anonimnu dojavu prošlog meseca o očajnom stanju u kom se restoran nalazi.
- Ovo je jedan od najgorih slučajeva koje sam video u 12 godina. Mušterijama preti opasnost od trovanja hranom kao i od zaraze zbog razbacanog izmeta glodara - izjavio je sanitarni inspektor Metju Kolins.
Vlasnici “Zlatnog zmaja” dobiće priliku da ponovno otvore restoran ako temeljno očiste svoj lokal i počnu da se pridržavaju higijenskih sandarda propisanih za ugostiteljstvo.
Još jedan bizaran detalj vezan za restoran “Zlatni zmaj” otkriven je u septembru kada je tokom sanitarne inspekcije u njihovom zamrzivaču pronađeno meso lava. Leš životinje ležao je pored hrane koja se koristila u ovom restoranu.

Izvor i foto: Daily Mail
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.