Evakuacija putnika iz turskog aviona, sigurnosne provere su u toku

Izvor: Večernje novosti, 26.Maj.2016, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evakuacija putnika iz turskog aviona, sigurnosne provere su u toku

U toku je evakuacija 300 putnika i 15 članova posade iz aviona "Turkiš Erlajnza" koji je sleteo u Beograd, nakon što je sa leta na liniji Istanbul-London preusmeren u Srbiju zbog sumnjivog mobilnog telefona U toku je evakuacija 300 putnika i 15 članova posade iz aviona "Turkiš Erlajnza" koji je sleteo u Beograd, nakon što je sa leta na liniji Istanbul-London preusmeren u Srbiju zbog sumnjivog mobilnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << telefona, saznaje Blic.Avion je sleteo na aerodrom "Nikola Tesla" nakon što je u njemu pronađen mobilni telefon čiji je vlasnik nepoznat. U ovom trenutku, čeka se dolazak KD ekipe, koja će utvrditi da li se u avionu nalazi eksplozivna naprava.Avion je pomeren na kraj piste i nalazi se 3000 metara od aerdoromske zgrade.Neophodne sigurnosne provere su u toku, saopštila je turska aviokompanija.Kako se navodi, radi se o avionu tipa "Boing 777/300ER", sa 300 putnika, na letu TK1979.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Evakuacija putnika iz turskog aviona zbog mobilnog telefona

Izvor: Večernje novosti, 26.Maj.2016

Avion "Turkiš erlajnza" koji je u četvrtak leteo iz Istanbula za London preusmeren je na Aerodrom "Nikola Tesla", jer je u letelici pronađen telefon čiji je vlasnik bio nepoznat. Avion nastavio za London, nema opasnosti AVION "Turkiš erlajnza" koji je u četvrtak leteo iz Istanbula...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.