Can sa gostima proslavio 50 godina postojanja

Izvor: BalkanRock.com, 16.Apr.2017, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Can sa gostima proslavio 50 godina postojanja

Članovi benda Can su, sa gostima, održali koncert u u londonskom Barbican Hallu.

Irmin Schmidt i prvi pevač Cana, Malcolm Mooney, sa gostima od kojih su neki Thurston Moore i Steve Shelley, iz benda Sonic Youth, zatim Deb Googe iz grupe My Bloody Valentine, okupili su se oko zadatka “The Can Project“. Da bi sve bilo još upečatljivije, ovoj supergrupi se pridružio i >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Londonski simfonijski orkestar.

U međuvremenu, najavljena je kompilacija singlova, “Can – The Singles“, koje će izaći 16. juna u saradnji izdavačkih kuća Mute i Spoon, dok je za proleće 2018. godine najavljena prva autorizovana biografija grupe čiji će naziv biti “All Gates Open“.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.