Britanski stručnjak Pol Džadž u Institutu za igru

Izvor: Blic, 26.Nov.2014, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanski stručnjak Pol Džadž u Institutu za igru

Starešina grada Londona i jedan od najvećih donatora za kulturu i obrazovanje u Velikoj Britaniji, predsednik Britansko srpske privredne komore, osnivač Biznis škole u Kembridžu koja nosi njegovo ime - Pol Džadž, održaće danas predavanje u Svečanoj sali Instituta za umetničku igru na Senjaku.

Džadž će upoznati studente, profesore i prijatelje Instituta za umetničku igru sa svojim viđenjem razvoja preduzetništva mladih u Srbiji i predstaviće mogućnosti za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << međunarodnu saradnju, najavio je Institut za umetničku igru, prva visokoškolska obrazovna ustanova za umetničku igru u Srbiji koja je sa radom počela ove jeseni.

Institut za umetničku igru u saradnji sa britanskim pedagozima osnovao je baletski igrač i koreograf Aleksandar Ilić, prvi magistar igre u Srbiji koji je pre dve godine magistrirao na Laban konzervatorijumu u Londonu.

Institut je akreditovan uz veliku podršku Laban univerziteta i njegovih profesora kao i brojnih profesora sa ostalih univerziteta u Londonu i od ove školske godine mladi baletski umetnici iz Srbije više ne moraju da idu u svet da se akademski obrazuju.

Institut za umetničku igru predavanjem britanskog stručnjaka Džadža otvara sezonu predavanja sa najznačajnijim ekspertima iz sfere menadžmenta umetnosti i kreativnih industrija čime potvrdjuje svoje strateško opredeljenje da okuplja stručnjake iz Srbije i inostranstva u tim oblastima, istaknuto je u najavi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ser Pol Džadž – kako svet učiniti boljim

Izvor: DobreVesti.rs, 26.Nov.2014

BEOGRAD - Predsednik srpsko-britanske privredne komore, osnivač Poslovne škole u Kembridžu i jedan od najvećih donatora za kulturu i obrazovanje u Velikoj Britaniji, ser Pol Džadž (Sir Paul, Judge), poručio je danas studentima Fakulteta za inženjerski menadžment u Beogradu - da su posvećenost...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.