Litvanija - Srbija 0:2 (drugo poluvreme)

Izvor: RTS, 13.Okt.2015, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Litvanija - Srbija 0:2 (drugo poluvreme)

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije igra treći meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo naredne godine, prvi na gostujućem terenu u Litvaniji. Direktan prenos meča je na Drugom programu RTS-a.
18.33 - Nastavljen je meč. 
18.18 - Kraj prvog poluvremena. 
18.15 - GOOOL! Srbija vodi sa 2:0! Čavrić strelac >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i drugog gola u 44. minutu.

17.49 - GOOOL! Srbija vodi sa 1:0. Strelac je Aleksandar Čavrić u 19. minutu meča.

17.31 - Počeo meč u Litvaniji. 
17.20 - Sastavi timova:
Litvanija: Gertmonas - Cerkauskas, Aleksandravicius, Janusevskis, Truckinas - Urbis, Silkaitis, Artimavicius - Romanovski, Stankevičijus.
Srbija: Radunović - Gajić, Jovanović, Veljković, Nastić - Grujić, Zdjelar, Maksimović, Luković - Čavrić, Ožegović.

Izabranici Tomislava Sivića odlično su počeli kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2017. godine, zabeleživši dve ubedljive pobeda u prva dva meča.
Utakmica u Litvaniji biće prva na gostujućem terenu, ali ekipa koju mahom čine igrači koji su nedavno postali šampioni sveta u mlađoj kategoriji nema strah od Litvanije.
Upravo su Litvaniju "orlići" savladali u prvom kolu sa 5:0, da bi istim rezultatom iz Novog Sada ispratili i selekciju Andore.
Republika Irska i Italija takođe imaju maksimalan učinak, pa bi i na gostujućem terenu protiv ne tako kvalitetnih ekipa pobede morale biti imperativ.
Direktan prenos je na Drugom programu RTS-a.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.