Izvor: Beta, 13.Jan.2011, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vorholovi portreti Čarlsa i Dajane na aukciji

LONDON, 13. januara 2011. (Beta-AP) - Jedna londonska galerija stavila je u prodaju portrete britanskog princa Čarlsa i princeze Dajane koje je umetnik Endi Vorhol uradio povodom njihovog venčanja.

Galerija Opera saopštila je da je portrete iz 1982. nabavila od jednog privatnog kolekcionara i da će ih prodati kao diptih čija je vrednost procenjena na sumu od dva miliona funti (3,15 miliona dolara).

Portrete je iste godine kada su nastali kupio privatni kolekcionar i od tada nisu vidjeni u javnosti.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vorholovi portreti Čarlsa i Dajane na aukciji

Izvor: NaDlanu.com, 13.Jan.2011

LONDON, 13. januara 2011. (Beta-AP) - Jedna londonska galerija stavila je u prodaju portrete britanskog princa Čarlsa i princeze Dajane koje je umetnik Endi Vorhol uradio povodom njihovog venčanja. Galerija Opera saopštila je da je portrete iz 1982. nabavila od jednog privatnog kolekcionara i da...

Nastavak na NaDlanu.com...

Bono akcionar „Fejsbuka“

Izvor: Blic, 14.Jan.2011, 01:35

Neviđena popularnost društvenih mreža poput “Fejsbuka” i “Tvitera” poslužila je mnogim svetskim zvezdama da samo uvećaju svoju bazu fanova, ali finansijska isplativost tog procesa tek se otkriva. Juče je tako objavljeno da je pevač grupe U2 Bono kupujući akcije Fejsbuka zaradio na stotine...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.