Voda za slonove

Izvor: GledajNapred, 14.Apr.2011, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voda za slonove

   
Voda za slonove    
FILM. - Od 21. aprila na repertoaru bioskopa naći će se film "Voda za slonove" (Water For Elephants). Uzbudljiva ljubavna priča, čija je radnja smeštena pod šator spektakularnog cirkusa, snimljena je po istoimenom bestseleru Sare Gruen. U drami reditelja Frensisa Lorensa glavne uloge tumače Robert Petinson, Riz Viderspun i Kristof Valc.

Život u cirkusu za nekoga je spas u vreme Velike depresije, kada posla nema nigde, a za drugoga pakao. Pošto je ostao bez ičega, Džejkob se ukrcao u prvi voz, ispostavlja se cirkuski, i tu pronalazi Marlenu, prelepu mladu zvezdu. Zaljubljuje se u nju, ali otkriva da je udata za mračnog dresera životinja... (Ah Neša)



Nastavak na GledajNapred...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Riz Viterspun razočarana ljubavnim scenama sa Petinsonom

Izvor: Blic, 15.Apr.2011, 13:35

Holivudska glumica Riz Viterspun izjavila je da je bila prilično razočarana ljubavnim scenama sa Robertom Petinsonom u filmu "Voda za slonove"...Petinson, srcelomac iz serijala Sumrak, je imao"„najgoru prehladu od svih sa kojima sam radila ljubavnu scenu", rekla je glumica..."Bukvalno je šmrcao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GledajNapred. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GledajNapred. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.