Sarajevo dobilo neobičan rok klub

Izvor: B92, 02.Feb.2012, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarajevo dobilo neobičan rok klub

Klub posvećen Branimiru Džoniju Štuliću, vođi legendarnog benda „Azra", svečano će biti otvoren 4. februara na Dolac Mati u Sarajevu.

Nazvan „Pro Rock club Johnny", klub svojim enterijerom u potpunosti neguje lepa sećanja na Štulićevu uspešnu muzičku karijeru.

Klubom dominiraju crveni detalji, velike fotografije Štulića i karakteristične table sa stihovima kao što je tabla „Vrata podzemnih voda", koji visi iznad toaleta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ili natpis „Prokleta mogućnost izbora" na tablici iznad šanka.

Centralno mesto u klubu zauzima bina na kojoj novi vlasnici obećavaju redovne svirke rok muzičara iz regiona. Na samom otvaranju u subotu nastupit će najpopularniji i najstariji sarajevski klupski bend „Blavorsi" koji će za ovu priliku prilagoditi svoj repertoar.

Nekadašnji član „Azre" Jurica Pađen oduševljen je idejom, poredivši je sa onom Pola Alena, suosnivača kompanije „Majkrosoft" koji je otvorio muzej posvećen svom idolu Džimiju Hendriksu.

Još jedna legenda „Azre" Boris Leiner, koji godinama obilazi region sa vrlo uspješnim projektom „Pozdrav Azri", imao je pozitivne reakcije, izrazivši želju da u klubu nastupa sa svojim projektom. Međutim, valsnici kluba kazali su da za sada nisu mogli da stupe u kontakt sa Štulićem koji je sada u Holandiji.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sarajevo dobilo neobičan rok klub

Izvor: CrveniTepih.com, 03.Feb.2012, 00:49

Klub posvećen Branimiru Džoniju Štuliću, vođi legendarnog benda „Azra“, svečano će biti otvoren 4. februara na Dolac Mati u Sarajevu. Nazvan „Pro Rock club Johnny“, klub svojim enterijerom u potpunosti neguje lepa sećanja na Štulićevu uspešnu muzičku karijeru. Klubom dominiraju crveni...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.