Izvor: SEEcult.org, 06.Sep.2011, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatni književni bioskop

Svetski kongres PEN centra u Beogradu dopunjen je specijalnim programom uličnog bioskopa koji obuhvata sedam filmskih ekranizacija literarnih dela, među kojima su "Dim", "Čitač", "Soba i po" i "Misija London", a ulaz na projekcije na Cvetnom trgu je besplatan. Besplatni literarni bioskop na Cvetnom trgu, pod imenom "Knjige i filmovi", biće održan svake večeri od 20 sati, a pojedinim projekcijama biće prisutni i pisci prema čijim su delima filmovi snimljeni.

Nastavak na SEEcult.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Književni bioskop na kongresu PEN-a

Izvor: B92, 06.Sep.2011

U Beogradu i Novom Sadu tokom naredne sedmice biće prikazan besplatan bioskopski program koji čine filmske ekranizacije književnih dela, najavljeno je iz Srpskog PEN centra...Književni bioskop organizuje se povodom 77. Kongresa međunarodnog PEN-a koji će od 12. do 18. septembra biti održan u Beogradu....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.