ZAA najavili koncert u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 16.Nov.2015, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAA najavili koncert u Beogradu

Posle godinu dana od poslednjeg solo nastupa u Beogradu, kruševački bend ZAA, koji publika i kritika ocenjuju kao svojevrsnu regionalnu koncertnu atrakciju, vraća se pred prestoničku publiku koncertom u Kulturnom centru Grad, koji je zakazan za 21. novembar u 21 čas.

Nastup je deo jesenje mini-turneje kojom ZAA zaokružuje promociju aktulenog albuma „What About“.

„Drago nam je što nastupamo u jednoj od svojih omiljenih kulturnih oaza u Beogradu. >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << ZAA donosi mnogo dobre energije u prostor KC Grada. Očekujemo vas u subotu, 21. novembra. Svi ste pozvani, dođite šareni i nasmejani!“, poručio je beogradskoj publici Tomislav Ilić, basista benda.

U novosadskom klubu „Quarter“ (Bulevar Despota Stefana 5) bend će nastupiti 20. novembra, dok će publika iz Niša i okoline moći da čuje pesme sa aktuelnog, ali i omiljene numere sa prethodna dva albuma, 27. novembra u klubu „Feedback“ (Balkanska 2a).

Cena ulaznica za sva tri koncerta je 400 dinara u pretprodaji i 500 na dan koncerta. U Novom Sadu karte se u pretprodaji mogu kupiti u CD shop-u „Mungos“ (Zmaj Jovina 2), u Beogradu u KC Grad, dok su u Nišu dostupne u „Vintage shop“-u (Davidova 9) i „Energy music shop“-u (TPC Kalča, Obrenovićeva bb).
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Seven That Spells i By-Pass 18. decembra u Božidarcu

Izvor: BalkanRock.com, 17.Nov.2015, 09:43

Ratnici rokenrola Seven That Spells – verovatno najznačajniji spejs-rok sastav u ovom delu sveta, i izvrsni domaći alt-metal bend By-Pass, održaće u petak, 18. decembra, zajednički koncert u beogradskom Centru za kulturu Božidarac...Seven That Spells dolazi u Srbiju nakon novembarske nemačko-švajcarske...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.