TERZIĆ: S Džajićem nismo pričali o kandidaturi za predsednika FSS

Izvor: Telegraf.rs, 24.Sep.2014, 01:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TERZIĆ: S Džajićem nismo pričali o kandidaturi za predsednika FSS

V.d. gensek Crvene zvezde tvrdi da sa bivšim predsednikom kluba pričalo o Fudbalskom savezu Srbije, ali u smislu kandidovanja za čeonu funkciju

Druga poseta Dragana Džajića u septembru klubu u kom je ostvario fudbalsko ime ne znači da je upravo on kandidat Crvene zvezde za novog predsednika Fudbalskog saveta Srbije.

To je preko “Novosti” v.d. gensek kluba Zvezdan Terzić.

- Džajićeva kandidatura za predsednika FSS nije bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << tema razgovora prilikom susreta koji smo Slaviša Kokeza i ja imali s njim. Razgovarali smo o tekućim temama vezanim za Crvenu zvezdu, srpski fudbal, FSS… Ali, ni reči nije bilo o kandidaturi.

Foto: crvenazvezdafk.com

Podsetimo da je Zvezda poručila da najverovatnije ima kandidata koji bi mogao da zameni Tomislava Karadžića na čeonoj funckiji srpske kuće fudbala, ali na “Marakani” ne žele da otkriju ime kandidata dok se ne raspišu izbori. I zaključci sa sednice Odbora za hitna pitanja FSS, u kojima je istaknuto da se zahtevima sa “Marakane” niko u FSS neće baviti dok ne prođu reprezentativne akcije sredinom oktobra, neće se komentarisati javno bar neko vreme.

- Nećemo komentarisati saopštenje Odbora za hitna pitanja FSS, niti želimo da pridajemo značaj njihovim zaključcima. Crvena zvezda ima pripremljenu strategiju za promene u vrhu srpskog fudbala, ali je nećemo iznositi u javnost – poručio je Terzić.

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.