Vip 4G LTE mreža za brzi prenos podataka dostupna u Leskovcu

Izvor: JUGpress.com, 24.Jun.2016, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vip 4G LTE mreža za brzi prenos podataka dostupna u Leskovcu

LESKOVAC

Nakon što je Vip u aprilu prošle godine prvi uveo mobilnu mrežu najnovije četvrte generacije, 4G LTE mreža na raspolaganju je korisnicima i u Leskovcu.

Vip 4G LTE signal u Leskovcu u ovom trenutku pokriva naselja Centar, Dubočica, Hisar, Bolestija, Rupe, Zele Veljković, naselje Čifluk Mira i naselje Solidarnost, a do kraja godine biće pokrivena i dodatna područja u ovom gradu.

“Vip mobile stalno ulaže u svoju mrežu i tehnologiju kako >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << bismo obezbedili bolji kvalitet postojećih usluga i unapredili iskustvo u korišćenju mobilnih uređaja. Samo tokom prošle godine uložili smo preko 75 miliona evra u razvoj 4G mreže najnovije generacije i unapređenje postojeće mreže širom Srbije. U 2016. godini planiramo da investiramo u sveobuhvatno širenje 4G mreže koja će omogućiti brz i pouzdan mobilni širokopojasni internet za 75% stanovništva, u više od 70 manjih i većih gradova Srbije’’, ističe Natali Delić, CTO kompanije Vip mobile.

Pored Leskovca, do kraja godine brza 4G mreža stiže i u Nišavski, Toplički, Jablanički, Pirotski i Pčinjski okrug i to gradove Aleksinac, Vranje, Pirot, Prokuplje, Surdulicu i Vlasotince.

4G mreža omogućava veoma brz prenos podataka i multimedijalnog sadržaja preko mobilnih uređaja kao i gotovo trenutan odziv mreže i učitavanje on-line sadržaja. Prosečne brzine za su između 40 i 60 Mbps, što je više nego trostruko brže od postojeće 3G mreže. Tako korisnici stiču utisak praktično trenutnog pristupa internetu i preuzimanja velikih i zahtevnih aplikacija, gledanja i deljenja HD i Full HD video materijala.

Prelazak na Vip 4G mrežu je jednostavan, neophodno je da korisnik ima odgovarajuću postpejd tarifu i telefon, i da zameni postojeću karticu za 4G SIM karticu uz zadržavanje postojećeg broja. Vip u svojoj ponudi ima veliki izbor 4G LTE uređaja za svačiji džep, kao i NOVA tarife sa dovoljno uključenih megabajta za surf.

Više informacija o Vip 4G LTE mreži na www.vipmobile.rs, 060/1234 i u Vip centrima širom Srbije.

Dodatno:

Vip mobile

Vip mobile je najmlađi mobilni operater u Srbiji koji postavlja nove standarde na tržištu telekomunikacija. Zahvaljujući najsavremenijoj mrežnoj infrastrukturi, Vip korisnicima nudi širok raspon usluga iz domena mobilne komunikacije, kao i digitalnih, data i IT rešenja. Vip zapošljava 1.000 stručnjaka sa ciljem da pruži najbolje korisničko iskustvo za više od 2,1 miliona pripejd, postpejd i poslovnih korisnika. U 2015. godini kompanija je ostvarila udeo na tržištu od 22,5% i prihode od 206,8 miliona evra. Svojim odgovornim poslovanjem Vip je prepoznat kao pouzdan partner i incijator brojnih pozitivnih promena u društvu, kao i u oblasti zaštite životne sredine. Sa do sada uloženih 916,6 miliona evra kompanija predstavlja najveću grinfild investiciju u Srbiji.

Vip mobile je član Telekom Austrija Grupe (ATX:TKA), vodećeg pružaoca digitalnih i komunikacionih usluga u regionu Centralne i Istočne Evrope sa više od 24 miliona korisnika u osam zemalja, prihodima od preko 4 milijarde evra i više od 17.500 zaposlenih. Grupa je evropska jedinica kompanije América Móvil, trećeg po veličini provajdera telekomunikacionih usluga na svetu.

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Vip 4G LTE mreža za brzi prenos podataka dostupna u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 24.Jun.2016

Nakon što je Vip u aprilu prošle godine prvi uveo mobilnu mrežu najnovije četvrte generacije, 4G LTE mreža na raspolaganju je korisnicima i u Leskovcu.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.