Aleksandar Stajić ponovo na čelu vranjskog SDPS -a

Izvor: juGmedia, 22.Okt.2014, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Stajić ponovo na čelu vranjskog SDPS -a

VRANJE -Na drugoj redovnoj izbornoj konferenciji gradskog odbora  Socijal demokratske partije Srbije (SDPS) u Vranju stomatology Aleksandar Stajić izabran je ponovo za predsednika gradskog odbora stranke.Dr Aleksandar Stajić koji se zahvalio na ukazanom poverunju o poručio da će učiniti sve da SDPS bude još jači politički faktor na lokalnoj sceni. Osvrnuo se na rad odbora u prethodnom periodu i izrazio zahvalnost svima koji >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << su dali svoj doprinos u radu partije.

On je rekao da je novi GrO odbor sastavljen od starih članova koji su izneli veći deo tereta, ponekad radili u otežanim uslovima ali su uvek odgovorno i savesno davali svoj maksimum sve u cilju boljih rezultata i jačanja partije u celini.

Drugoj redovnoj Izbornoj Konferenciji prisustvovao je predsednik Izvršnog odbora  SDPS – a Branko Gogić.On je poželeo puno uspeha u daljem radu uz podsećanje da nema vremena za slavlje, već da treba raditi na jačanju odbora, a sve u cilju priprema za sledeće lokalne izbore.

Član Izvršnog odbora  i kordinator za Pčinjski okrug Mića Mladenović rekao je da ovo je samo početak i uskoro slede rekonstrukcije i jačanje svih odbora u okrugu, a sve u cilju jačanja partije i ideje socijaldemokratije koja imai i te kako jako uporište na jugu Srbije.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Održana izborna konferencija Gradskog odbora u Vranju

Izvor: Beta OMS, 22.Okt.2014

U Vranju je juče zvanično počeo drugi mandat Gradskog odbora SDP Srbije. Dosadašnji predsednik odbora dr Aleksandar Stajić ponovo je izabrana na tu funkciju.

Nastavak na Beta OMS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.