Trivan: Spajanje izbora nije bilo na dnevnom redu u DS

Izvor: Blic, 08.Mar.2012, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trivan: Spajanje izbora nije bilo na dnevnom redu u DS

Potpredsednica Demokratske stranke Jelena Trivan izjavila je danas da će predsednički izbori biti svakako održani ove godine, ali njihovo spajanje s parlamentarnim i lokalnim izborima nije bilo na dnevnom redu u DS-u.

Upitana da li će to biti na dnevnom redu do 13. marta i raspisivanja opštih izbora, Trivanova je na konferenciji za novinare odgovorila da ona "nije prorok".

Potpredsednica >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << DS-a je rekla da je Glavni odbor stranke zakazan za subotu, 10. marta, i da je to redovna sednica s redovnim temama.

Jelena Trivan je rekla da je DS, pored koalicije sa Socijaldemokratskom partijom Srbije Rasima Ljajića i partnerstva s Ligom socijaldemokrata Vojvodine, očekuje i druge stranke na izbornoj listi, ali nije precizirala koje.

Najavila je da će sutra biti potpisan sporazum o koaliciji sa SDPS-om, kada će biti saopšteno više detalja o tom dogovoru sa strankom Rasima Ljajića.

Na pitanje da li će slogan "Evropski korak - dobro za sve" biti korišćen u predizbornoj kampanji, Trivanova je odgovorila da taj slogan "nema veze sa izborima, nego sa proslavom najvećeg dana u novijoj istoriji Srbije - dobijanjem kandidature za članstvo u Evropskoj uniji".

Izborne liste biće gotove kada budu sklopljeni svi predizborni dogovori o koalicijama, rekla je Jelena Trivan.

Povezane vesti: Zbog mira u stranci DS ne ističe kandidata za premijera Trivan: Na putu smo rešenja za sever Kosova Putovanja u Brisel ne čine SNS Evropejcima Tri žene u trci za potpredsednička mesta
Pogledaj vesti o: Izbori,   Predsednički izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trivan: Spajanje izbora nije bilo na dnevnom redu u DS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2012

BEOGRAD -..Potpredsednica Demokratske stranke (DS) Jelena Trivan izjavila je danas da će predsednički izbori biti svakako održani ove godine, ali njihovo spajanje s parlamentarnim i lokalnim izborima nije bilo na dnevnom redu u DS-u...Upitana da li će to biti na dnevnom redu do 13. marta i raspisivanja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

O predsedničkim izborima u subotu?

Izvor: B92, 08.Mar.2012

Beograd -- Pet dana do raspisivanja izbora još se ne zna koje listiće će birači zaokruživati - da li, sem lokalnih i parlamentarnih, i predsedničke. GO DS zaseda u subotu...Hoće li se birati samo novi parlament i pokrajinska i lokalna skupština ili će se glasati i za novog predsednika Srbije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.