Karleuša vs D&G: Šta se, zapravo, desilo

Izvor: Mondo, 30.Maj.2016, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša vs D&G: Šta se, zapravo, desilo

Prvo je Jelena Karleuša objavila fotografiju na kojoj ona i njene ćerke imaju iste D&G haljine. To je "ripostovao" Stefano Gabana lično, uz komentar da su to lažnjaci! Onda je Jelena...

Prepiska Jelene Karleuše i modnog dizajnera iz čuvenog D&G dvojca, zapalila je internet.

Pevačica je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj ona, Atina i Nika imaju identične D&G haljine. I ne bi u tome bilo ništa čudno, da se tim povodom nije oglasio dizajner lično!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Foto: Instagram/Jelena Kareuša

"Ripostovao" je fotografiju na svom nalogu, "lajkovao" je, ali uz komentar da mu se sviđaju fejk komadi koje su ponele ove tri dame.

Onda je nastao haos!

Jelena mu je, naravno odgovorila. Objasnila mu je da je sporne haljine kupila u njegovoj radnji, a Stefano je onda napisao...

Foto: Twitter/Jelena Karleuša

Da, Stefano Gabana se izvinio Jeleni Karleuši. Kao pravi džentlmen, ali i poslvni čovek koji ne želi da izgubi dobru mušteriju.

"Zaista mi je žao... Ali moraš da budeš oprezna... Nisam imao lošu nameru. Uz tebe sam."

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU:


Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.