VOID INN objavili novi spot inspirisan japanskim plesom

Izvor: BalkanRock.com, 17.Jan.2017, 08:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOID INN objavili novi spot inspirisan japanskim plesom

Beogradski hard rock-alternative metal sastav VOID INN je objavio svoj novi spot i time sebi doneo titulu verovatno prvog benda ovog žanra na našim prostorima koji je ekstremnu muziku ukombinovao sa – japanskim plesom.

Radi se o japanskom butoh plesu, a kako je došlo do ovog zanimljivog spoja objašnjava Jelena Vujanović, pevačica grupe:

“Privukla nas je misteriozna i neekspresivna strana >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << ovog plesa. Naša namera je bila da naglasimo konflikt koji se javlja u osobi kojoj nije preostalo ništa drugo osim osećaja nade.”

VOID INNu je ovo treći spot po redu, a numera “I Can Hope” je ujedno i naslov njihovog aktuelnog izdanja koje trenutno promovišu na brojnim svirkama u zemlji.

Butoh umetnik je Marco Nektan, a za snimanje i montažu su bili zaduženi Jakov Simović i Miloš Kasalović. Link za ovaj spot možete pronaći na kraju teksta.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.