OBROK SA PLIŠANIM IGRAČKAMA: U ovom restoranu nikada nećete jesti sami!

Izvor: Kurir, 22.Sep.2014, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBROK SA PLIŠANIM IGRAČKAMA: U ovom restoranu nikada nećete jesti sami!

Restoran se nalazi u Japanu, a za svoje goste koji dolaze da jedu sami ima posebano iznenađenje u vidu velikih plišanih životinja

Ako ste mrzeli da jedete sami, onda je restoran "Mumin" pravo mesto za vas.

Naime, restoran se nalazi u Japanu, a za svoje goste koji dolaze da jedu sami ima posebano iznenađenje u vidu velikih plišanih životinja.

Sve životinje su likovi iz poznate >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << finske knjige po kojoj restoran i nosi ime – Mumin.

Naravno, ovaj restoran je postao pravi hit u Japanu i nedavno je otvorio svoju poslovnicu i u Njujorku. Posetioci za sada uživaju u društvu ovih plišanih junaka, jedini problem je što se ne ponude da plate pola računa.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.