Mini tastatura i miš za Sonijevu igračku konzolu

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jul.2015, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mini tastatura i miš za Sonijevu igračku konzolu

TOKIO - Japanska firma "Hori" pokušava da privuče fanove video igrice FPS (First-person shooter) "duom" miš-tastatura, zahvaljujući kompletu namijenjenom "Sonijevoj" igračkoj konzoli PS4, koja može biti kompatibilna i sa konzolom PS3.

Komplet (set) - TAC 4 (Tactical Assault Commander) japanske firme "Hori" biće dostupan u prodaji u oktobru, na vrijeme za lansiranje na tržište igrice CDBO 3 (Call of Duty Black Ops), objavljeno je danas na veb portalu clubic.com. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

Proizvođač se nada da će privući pristalice FPS na konzoli zahvaljujući mini tastaturi i informatičkom mišu koji se može priključiti na konzolu PS4.

Objavljeno je da će čitav sistem koštati oko 15.000 jena (110 evra).

Sistem će prvo biti ponuđen 8. oktobra u Japanu, a poslije očigledno i u Evropi, gdje britanski ogranak platforme za elektronsku trgovinu "Amazon" već nudi proizvod u pretporudžbini.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.