Japanski horoskop tako kaže: Sa 45 godina ću biti u punom vrhuncu!

Izvor: Scandal.rs, 20.Sep.2014, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Japanski horoskop tako kaže: Sa 45 godina ću biti u punom vrhuncu!

Posle tri porođaja, pevačica Anabela Atijas izgleda odlično. Često ju je po izgledu teško razlikovati od najstarije ćerke Lune koja ima 18 godina, a Anabela je za emisiju “Exkluziv” objasnila da tajna njenog mladalačkog izgleda ipak nije zbog braka sa jedanaest godina mlađim muškarcem, već nešto sasvim drugo.

“Iskreno mislim da to nema nikakve veze sa muškarcem. Počela sam malo dublje da razmišljam na tu temu i setila sam se reči jedne žene koja mi >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je radila japanski kigaku horoskop. Po tom horoskopu ja sam metal, a metal se kali i prema tome tome, ja sam u fazi kaljenja i da ću tek sa 45 godina biti u punom vrhuncu.”

Nakon što se uspešno izborila sa rakom dojke, Anabela je uradila estetsku intervenciju jedino na grudima i kaže da će, za sada, na tome i ostati. “Ta operacija je bila rutinska, a sada da ja tu nešto seckam… Ne znam, možda jednog dana ali trenutno sam prezadovoljna”.

Pevačica ne bi imala ništa protiv da i njena ćerka Luna ugradi silikone ali obe smatraju da je to izašlo iz mode “Mislim da se to svima zgadilo, potpuno je izašlo iz mode”, izjavila je Atijas.

Autor: Bobana Živanović, Life Content

Foto: Life Content

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.