Ghost in the Shell stiže, objavljeno pet minuta filma

Izvor: B92, 23.Mar.2017, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ghost in the Shell" stiže, objavljeno pet minuta filma

Kultna manga i anima "Ghost in the Shell", jedno od najznačajnijih dela moderne japanske animirane umetnosti, doživela je holivudsku obradu, koja će se pojaviti u bioskopima širom sveta za desetak dana.

Neke scene u filmu su delom preslikane iz animirane verzije, ali crpe inspiraciju i iz mnogih drugih dela. Studio Paramaunt je zato odlučio da pre premijere podeli sa publikom nepunih pet minuta sa početka filma i omogući nam rano poređenje.

U ovom delu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vidimo poznati skok sa krova Mejdžor (ulogu tumači Skarlet Johanson, a glavni lik se u holivudskoj verziji ne zove Motoko Kusanagi), ali i nešto izmenjenu borbu u odnosu na animu, koja u ovoj verziji više podseća na moderne holivudske hitove kao što su Matriks ili Džon Vik.

Procenite sami da li je trebalo dirati Ghost in the Shell:
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.