BACIO PEPEO POKOJNE SUPRUGE U TOALET: Do njene smrti život mi je bio pakao!

Izvor: Kurir, 24.Maj.2015, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BACIO PEPEO POKOJNE SUPRUGE U TOALET: Do njene smrti život mi je bio pakao!

Posetioci tokijskog šoping centra šokirali su se kad su videli nagorele komade ljudskih kostiju u ve-ce šolji

TOKIO - Šezdesetosmogodišnji Japanac prosuo je pepeo svoje pokojne supruge u ve-ce šolju u jednom šoping centru u Tokiju i zatm se prijavio policiji.

Policajci su bili zbunjeni kad su im preplašeni ljudi prijavili delove ljudskih kostiju i donje vilice u ve-ce šolji dok im novopečeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << udovac nije ispričao svoju tužnu priču. Čovek kaže da su odnosi u njihovom braku s godinama postajali sve gori.

"Bila mi je sve mrskija. Do njene smrti život mi je bio pakao", rekao je s olakšanjem čovek, prenosi Jomuri šimbun.

Supruga mu je nedavno umrla od bolesti u 64. godini, a on je kremirao njene posmrtne ostatke i smesta ih se ratosiljao.

Sada bi mogao da bude kažnjen za to što je prosipao ljudski pepeo van strogo određenih mesta, kaže za AFP portparol lokalne policije.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Japan: Pepeo omražene supruge prosuo u toalet

Izvor: Blic, 24.Maj.2015

Jedan 68-godišnji Japanac prosuo je pepeo svoje preminule supruge u WC šolju supermarketa u Tokiju - toliko je bila jaka njegova mržnja prema njoj, piše tokijski list "Jomiuru šimbun"...Udovac se sam predao policiji koja do njegovog priznanja nije mogla da objasni otkud fragmenti kostiju, među...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.