2CELLOS: Prvih 1000 karata po nižoj ceni!

Izvor: Telegraf.rs, 24.Avg.2016, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

2CELLOS: Prvih 1000 karata po nižoj ceni!

Ako je suditi po njihovim koncertima širom sveta, interesovanje za karte je veliko. Momci su odlučili da svojoj najvernijoj publici omoguće kupovinu karte sa popustom - prvih 1000 karata možete kupiti po 20% nižoj ceni.

Foto: Promo

O 2CELLOS-ima priča se i piše širom sveta. Izdali su već tri studijska albuma, čevrti je u pripremi, a njihov uspeh kontinuirano raste. Nastupali su sa mnogobrojnim svetskim muzičarima ali najveću podršku su dobili od Eltona Džona sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << kojim su dve godine bili na turneji. Koliko su cenjeni u svetu govori i činjenica da su u Japanu dobili i - svoj dan. Naime , tamo je 20. januar proglašen 2CELLOS DANOM.

Ne propustite priliku da kupite karte po nižoj ceni koje su u prodaji na blagajni Kombank Arene i Eventim prodajnim mestima. Cene se kreću od 1000 din do 2700 parter sedenje.



Momci kažu da već pet godina žive svoj san!

(Telegraf.rs/PR)


Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.