Italijani u Jagodini traže 164 radnika

Izvor: Mondo, 14.Jun.2017, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijani u Jagodini traže 164 radnika

Fabrike tri italijanske kompanija u Jagodini - "Andrea Confezione", "Aunde SRB" i "Vibac Balcani" - traže radnike po Jagodni i okolini.

Foto: MONDO/Goran Sivački

Italijanskim proizvođačima nedostaje 164 radnika, od čega 150 šivača i operatera na mašinama za šivenje.

Andrea Confezione traži 100 operratera na mašinama za šivenje i jednog administrativnog radnika sa znanjem italijanskog jezika.

Rade po deset sati za strance a dobijaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "packe“

Aunde SRB traži 50 šivača, dva mašinska inženjera i dva operatera na CNC mašini, dok Vibak Balcani traži devet radnika, po jednog menadžera za odnose sa klijentima i računovođu, dva vozača viljuškara i pet operatera.

Svoju ponudu za radnicioma ove firme istakla su danas na Sajmu zapošljavanja u Jagodini, koga je organizovala Filijala nacionalne službe zapošljavanja za Pomoravski okrug u Jagodinji.

Na sajmu je 29 firmi iz Jagodine, iskazalo potrebe za više od 30 radnika, a najviše se traže zanatlije.

Uz šivače, koje traže italijanske fabrike, traže se elektromonteri, alatničari, metaloglodači, eroderi, brusači, bravari, mašinbravari, mesari, autoelektričari, prodavači, armirači, tesari, građevinski radnici, hostese, građevinski i mašinski inženjeri...

------------------------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Nova šansa za posao: Italijanske firme traže 164 radnika

Izvor: BKTV News, 14.Jun.2017

Fabrike tri ugledne italijanske kompanija u Jagodini, "Andrea Confezione", "Aunde SRB" i "Vibac Balcani", traže radnike u Jagodini i okolini...Italijanskim proizvođačima nedostaje 164 radnika, od čega 150 šivača i operatera na mašinama za šivenje...Za Vidovdan se otvara nova fabrika: Posao za...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.