Rodžers dovodi svog ljubimca u Seltik?

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2016, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodžers dovodi svog ljubimca u Seltik?

Svojevremeno ga je doveo sa sobom iz Svonsija na 'Enfild Roud', a engleski mediji pišu da postoji verovatnoća da od naredne sezone sarađuju ponovo u škotskom gigantu.

Jedna od najvećih želja novog menadžera Seltika Brendana Rodžersa u predstojećem prelaznom roku je Džo Alen.

Severni Irac je tokom svoje trenerske karijere dugo sarađivao sa velškim reprezentativcem, bio je njegova uzdanica dok je vodio Svonsi, odakle ga je 2012. godine poveo sa sobom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Liverpul. Taj transfer iznosio je 15 miliona funti i nikako se ne može oceniti kao dobra investicija.

Deluje da će 26-godišnji omaleni vezista teško uspeti da se izbori za status prvotimca kod Jirgena Klopa, tako da nije neočekivano da ode sa 'Enfild Rouda' ovog leta. Ima ugovor sa 'Redsima' do 2017. godine, sada je prilika da se koliko-toliko zaradi njegovom prodajom, mogu da pevaju ukoliko uspeju da ga 'uvale' bilo kome za tri puta manju sumu od one koje su ga doveli.

Problem za Seltik bi moglo da predstavlja to što ne može da mu ponudi ni izbliza finansijske uslove kao Liverpul, budući da Alen ima godišnju platu 2.3 miliona funti.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.