Predavanje PolitikUS u Američkom kutku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Maj.2016, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predavanje "PolitikUS" u Američkom kutku

U Američkom kutku u Novom Sadu u utorak 31. maja, sa početkom u 18.30 časova, biće održano još jedno interaktivno predavanje "PolitikUS", a tema će biti aktuelni unutarstranački izbori u Republikanskoj i Demokratskoj partiji.

Unutarstranački izbori u Republikanskoj i Demokratskoj partiji su privedeni kraju a za mesto u Beloj kući u novembru će se boriti Hilari Klinton i Donald Tramp. Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << predavanju će biti reči o spoljnoj politici oba kandidata i pitanjima koja se najviše tiču odnosa Srbije i SAD, u slučaju pobeda jednog od njih.

Takođe, biće reči i o izgradnji novih odnosa između SAD i latinoameričkih zemalja, ali i problema imigracije, koji je konstantno na dnevnom redu svih američkih političkih činilaca, kaže se u najavi.

Moderator predavanje biće diplomirani pravnik iz Novog Sada Predrag Rajić.

Predavanje je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta neophodna prijava putem ovog linka.
Pogledaj vesti o: Hilari Klinton,   Donald Tramp

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Predavanje "Mediji nasuprot realnosti: Američka kultura u kontekstu"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Maj.2016, 17:12

Američki kutak u Novom Sadu u ponedeljak 6. juna, sa početkom u 17 časova, organizuje interaktivno predavanje "Mediji nasuprot realnosti: Američka kultura u kontekstu"...Program je namenjen srednjoškolcima i studentima, a predavač će biti profesor i Fulbrajt stipendista Patrik Megart, kaže se...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.