Počeli izbori u vranjskom SNS -u

Izvor: juGmedia, 05.Jul.2015, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeli izbori u vranjskom SNS -u

VRANJE – U prostorijama Srpske napredne stranke (SNS) u Vranju danas su počeli unutarstranački izbori. Biraju se delegati i predsednici mesnih odbora, što je uvertira za izbor predsednika gradskog odbora, koji će se birati na skupštini 25.jula.

Danas se izbori odvijaju >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << u šest mesnih odbora u Vranju i devet u Vranjskoj Banji. Kako je  juGmedii potvrđeno u povereništvu Srpske napredne stranke izbori se odvijaju bez problema.

Ispred njihovih prostorija evidentna je gužva, pa ljudi bez obzira na toplo vreme čekaju u redovima kako bi glasali.

Za sada se u kontekstu budućeg predsednika zvanično pominje samo ime Slaviše Bulatovića koji je kandidat za predsednika gradskog odborai jedan od dvojice imenovanih poverenika koji su imenovani nakonraspušanja izbora.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

SNS: Bulatović ODUVAO konkurente na startu izbora

Izvor: OkRadio.rs, 06.Jul.2015, 11:53

Izbori za predsednike i delegate mesnih odbora SNS u Vranju počeli su u nedelju i trajaće do 18. jula. Kako OK Radio saznaje u Povereništvu naprednjaka, u nedelju je izabrano 15 predsednika i 52 delegata mesnih odbora SNS u Vranju. Jedan od poverenika Srpske napredne stranke Goran Nikolić kaže...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.