Izvor: Blic, 25.Avg.2016, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavićević: Napustio sam NOVU, o DS-u ne želim da pričam

Vladimir Pavićević, koji se na izborima nije uspeo izboriti za poslaničko mesto u Skupštini, napustio je Novu stranku Zorana Živkovića i pomaže Draganu Šutanovcu u kampanji za predsednika DS, saznaje "Blic".

Pavićević, koji je nedavno podneo ostavku na mesto zamenika predsednika Nove, i formalno je napustio stranku.

- Nisam član Nove stranke - potvrđuje Pavićević u izjavi za "Blic". On međutim nije želeo da odgovori na pitanje da li će se učlaniti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u DS.

Pročitajte još

- Nemam dalje nikakav komentar. Hvala za javljanje - kaže Pavićević.

Prema saznanjima "Blica", bivši saradnik Zorana Živkovića pomaže Šutanovcu u kampanji za izbore u DS-u. Prema našim saznanjima, on je zajedno sa njim već bio u Nišu, a kako smo već pisali, Šutanovac mu je ponudio mesto generalnog sekretara. Naravno, u slučaju da pobedi na izborima.

- Izložio sam Pavićeviću svoje ideje i planove rada i reformi u DS. Sve mu se to dopalo i podržao me je u onome što radim - rekao je tada Šutanovac, ali je negirao da mu je ponudio funkciju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.