Danas: Pavićević napustio Novu stranku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Avg.2016, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas: Pavićević napustio Novu stranku

Bivši potpredsednik Nove stranke Vladimir Pavićević napustio je tu partiju čiji je lider Zorana Živković, objavio je dnevni list Danas.

Kako je navedeno na sajtu tog lista, informacija je dobijena od izvora Danasa u opozicionim krugovima, dok Pavićević nije demantovao niti potvrdio, "rekavši kratko da je van Beograda".

Danas podseća i da je štampa tokom leta spekulisala da bi Pavićević mogao da pređe u Demokratsku stranku ukoliko je preuzme Dragan Šutanovac, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u kojoj bi dobio neku istaknutu poziciju.

Pavićevića se na aprilskim parlamentarnim izborima našao na 35. mestu liste čiji je nosilac bila DS, uoči kojih je izjavio da će ta pozicija biti izazov i da će dati sve od sebe da ta lista osvoji što više glasova.

Pavićević se posle izbora povukao sa svih stranačkih funkcija u Novoj stranci, zadržavši člansku kartu, i rekavši da je oduvek promovisao princip etike odgovornosti i da je njegova ostavka posledica sopstvenog suočavanja sa tim principom.

"Mislim da je ova odluka jedina primerena s obzirom na rezultate na izborima", izjavio je tada Pavićević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Danas: Pavićević napustio Novu stranku

Izvor: RTS, 25.Avg.2016

Bivši potpredsednik Nove stranke Vladimir Pavićević napustio je tu partiju čiji je lider Zoran Živković, objavio je dnevni list "Danas". . Informacija je, kako se navodi na sajtu beogradskog lista, dobijena od izvora...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.