Jovan Komšić: Imaćemo kompetentnu proevropsku opoziciju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Apr.2016, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovan Komšić: Imaćemo kompetentnu proevropsku opoziciju

Poraz Demokratske stranke na izborima u Vojvodini je rezultat, pre svega, izneverenih očekivanja, kaže u Intervjuu nedelje RSE Jovan Komšić, profesor na Novosadskom univerzitetu. Ne očekuje da će naprednjaci ukidati ovlašćenja pokrajine ukoliko žele da nastave evropske integracije. Sa Komšićem je razgovarala Ljudmila Cvetković.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Komšić: Vojvodina će biti merilo evropeizacije Srbije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Apr.2016, 12:43

Poraz Demokratske stranke (DS) na pokrajinskim izborima u Vojvodini je rezultat, pre svega, izneverenih očekivanja – kaže u Intervjuu nedelje RSE Jovan Komšić, profesor na Novosadskom univerzitetu. Ne očekuje da će Srpska napredna stranka (SNS) Aleksandra Vučića ukidati ovlašćenja Pokrajine...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.