Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Avg.2017, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković i Jeremić ne idu na sastanak sa Mekalisterom

Predsednik Pokreta slobodnih građana Saša Janković i kandidat za predsednika na poslednjim izborima Vuk Jeremić neće ići na sastanak lidera opozicije sa izvestiocem Evropskog parlamenta Dejvidom Mekalisterom u četvrtak, 24. avgusta u prostorijama Delegacije EU u Beogradu, pišu danas Večernje novosti.

Janković je za taj list kazao da na sastanak neće moći da ide iz objektivnih razloga.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<
Vuk Jeremić takođe neće ići na sastanak jer je van zemlje, rečeno je listu u njegovom timu.

Lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić još nije odlučio da li će se odazvati pozivu na sastanak.

Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac i lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović ići će na razgovore sa Mekalisterom, potvrđeno je tom listu.

Prema pisanju Večernjih novosti, sastanak sa Mekalisterom trebalo je da bude prilika da se "spusti lopta" između Šutanovca i Jankovića posle odluke PSG da prekine planove o izbornoj saradnji sa DS.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novosti: Janković i Jeremić ne idu na sastanak sa Mekalisterom 24. avgusta

Izvor: Beta, 19.Avg.2017

Predsednik Pokreta slobodnih gradjana Saša Janković i kandidat za predsednika na poslednjim izborima Vuk Jeremić neće ići na sastanak lidera opozicije sa izvestiocem Evropskog parlamenta Dejvidom Mekalisterom u četvrtak, 24. avgusta u prostorijama Delegacije EU u Beogradu, pišu danas Večernje...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.