Ćerka Đorđa Balaševića napustila DS: Izabrala sam da se iščlanim, umesto da glasam

Izvor: Telegraf.rs, 25.Sep.2016, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Đorđa Balaševića napustila DS: Izabrala sam da se iščlanim, umesto da glasam

Poslanica Demokratske stranke (DS) u Skupštini Vojvodine Jelena Beba Balašević, inače ćerka proslavljenog pevača Đorđa Balaševića, danas je napustila tu stranku.

Beba je na svom Tviter nalogu čestitala kandidatima na prvim neposrednim stranačkim izborima i pobedniku koji je stupio na čelo DS.

- Juče je bio izborni dan u DS. Moj izbor je ipak bio da se iščlanim umesto da glasam - navela je poslanica >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u Skupštini Vojvodine.

Juce je bio izborni dan u DS.

Cestitke ucesnicima i pobednicima.

Moj izbor je ipak bio da se isclanim umesto da glasam.

— Beba Balasevic (@kenobibaby) September 25, 2016

Na jučerašnjim izborima u DS za novog predsednika u toj stranci izabran je Dragan Šutanovac. Bivši predsednik DS Bojan Pajtić dao je danas ostavku na mesto šefa poslaničke grupe te stranke u Skupštini Srbije.

(Telegraf.rs / Beta)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.