Izvor: Blic, 25.Sep.2016, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Balašević napustila DS

Poslanica Demokratske stranke (DS) u Skupštini Vojvodine Jelena Balašević danas je napustila tu stranku.

Balašević je na svom Tviter nalogu čestitala učesnicima i pobednicima na jučerašnjim izborima u toj stranci.

"Juče je bio izborni dan u DS. Moj izbor je ipak bio da se iščlanim umesto da glasam", navela je poslanica u Skupštini Vojvodine.

Juce je bio izborni dan u DS.

Cestitke ucesnicima i pobednicima.

Moj izbor je ipak >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bio da se isclanim umesto da glasam.

Na jučerašnjim izborima u DS za novog predsednika u toj stranci izabran je Dragan Šutanovac. Bivši predsednik DS Bojan Pajtić dao je danas ostavku na mesto šefa poslaničke grupe te stranke u Skupštini Srbije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena Balašević napustila DS

Izvor: B92, 25.Sep.2016

Novi Sad -- Poslanica Demokratske stranke (DS) u Skupštini Vojvodine Jelena Balašević napustila je tu stranku...Balaševićeva je na svom Tviter nalogu čestitala učesnicima i pobednicima na izborima u toj stranci..."Juče je bio izborni dan u DS. Moj izbor je ipak bio da se iščlanim umesto da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.