Uhapšeno osam osoba zbog nelegalnog softvera za oružje

Izvor: S media, 20.Sep.2011, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeno osam osoba zbog nelegalnog softvera za oružje

Policija je uhapsila osam osoba zbog sumnje da su napravili nelegalan softver za kontrolu minobacačke vatre, sa namerom da ga prodaju u Južnom Sudanu.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić je izjavio da su uhapšeni Ðorđe Tešić (1954), Miodrag Ðuričin (1951), Momir Gaćeša (1946), Milan Gajić (1942), Duško Kujundžić (1950), Ðuro Kresović (1959), Franc Kunšič (1946) i Miroslav >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Naglič (1960).

Malović: Rasvetljavanje ubistva Ðinđića

Uhapšeni bivši oficiri JSO!

Afera vakcina: Slede nova hapšenja!

Osumnjičeni su nelegalni softver nameravali da prodaju u Južnom Sudanu, koji je pod sankcijama Ujedinjenih nacija o zabrani trgovine oružjem.

Akciju hapšenja sprovela je Uprava kriminalističke policije policijskih uprava iz Beograda, Pančeva i Zrenjanina, naveo je ministar Dačić.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni zbog vojnog softvera

Izvor: B92, 20.Sep.2011

Beograd -- Osmoro osoba uhapšeno zbog sumnje da su Južnom Sudanu pokušali da prodaju nelegalan softver za kontrolu minobacačke vatre, saznaje B92...Južni Sudan je pod sankcijama UN o zabrani trgovini oružjem...Uhapšeni su Đorđe Tešić (1954), Miodrag Đuričin (1951), Momir Gaćeša (1946),...

Nastavak na B92...

Osmorica uhapšena zbog nelegalnog softvera za oružje

Izvor: Studio B, 20.Sep.2011

Policija je uhapsila osam osoba zbog sumnje da su napravili nelegalan softver za kontrolu minobacačke vatre, sa namerom da ga prodaju u Južnom Sudanu, izjavio ministar policije Ivica Dačić. ..Dačić je izjavio da su uhapšeni Đorđe T. (1954), Miodrag Đ. (1951), Momir G.(1946), Milan G. (1942),...

Nastavak na Studio B...

Napravili nelegalni softver

Izvor: Danas, 21.Sep.2011, 00:59

Policija je uhapsila osam osoba zbog sumnje da su napravili nelegalan softver za kontrolu minobacačke vatre, sa namerom da ga prodaju u Južnom Sudanu, izjavio je sinoć ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, prenela je na svom internet-portalu državna agencija Tanjug.

Nastavak na Danas...

Hapšenja zbog nelegalnog softvera za oružje za Južni Sudan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Sep.2011

BEOGRAD -..Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je danas da je uhapšeno osam osoba zbog sumnje da su kršili sankcije koje su uvele međunarodne organizacije i bavili se nedozvoljenom proizvodnjom, držanjem, nošenjem i prometom oružja i eksplozivnih materija...Osumnjičeni su izradili...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.