U sudaru poginula devojčica

Izvor: Blic, 04.Maj.2011, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sudaru poginula devojčica

KRUŠEVAC - U saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Kraljevo-Kruševac danas je poginula jedna devojčica, a tri osobe su teško povređene, saopštila je kruševačka policija.

Nesreća se desila u naselju Čairi u Trsteniku, na ukrštanju magistralnog puta sa gradskom ulicom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jer vozač automobila, Dragan G. (57) iz Trstenika nije poštovao prvenstvo prolaza i sudario se sa drugim automobilom kojim je upravljao Branislav J. (55) iz Lučana.

Automobili su posle sudara udarili pešake koji su išli ivicom puta, usmrtivši jednu devojčicu koja je gurala bicikl i teško povredivši još dve osobe.

U nesreći je teško povređen i vožac automobila marke pežo i dvoje pešaka - Mariju Č. (32) i Miroslava S. (32).

Povezane vesti: U čeonom sudaru dva autobusa u Ekvadoru poginulo 16 ljudi Najmanje 34 žrtve sudara kamiona i autobusa u Indiji Sudan: U sudaru autobusa i kamiona poginulo 37 ljudi

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sudarili se automobili i usmrtili devojčicu

Izvor: Mondo, 04.Maj.2011

U saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Kraljevo-Kruševac danas je poginula jedna devojčica, a tri osobe su teško povređene, saopštila je kruševačka policija.

Nastavak na Mondo...

AUTOMOBIL NALETEO NA PEŠAKE - POGINULA DEVOJČICA

Izvor: Kurir, 04.Maj.2011

Posle sudara zbog nepoštovanja prvenstva prolaza automobili izleteli na trotoar i udarili pešake koji su išli ivicom puta. Poginula devojčica koja je gurala bicikl, teško povređene još dve osobe..KRUŠEVAC - U saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Kraljevo-Kruševac danas je poginula jedna...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.