Sirijci u kamionu među paletama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jan.2016, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sirijci u kamionu među paletama

Carinici su danas na graničnom prelazu Šid sprečili pokušaj 10 državljana Sirije, koji su bili smešteni u tovarnom prostoru kamiona sa slovenačkim tablicama paleta sa robom, da ilegalno pređu državnu granicu ka Republici Hrvatskoj.

Kako je saopšteno iz Uprave carine, prilikom detaljne kontrole kamiona slovenačkih registarskih oznaka, koji je iz Beograda prevozio kartonske ploče u Cerknicu, u tovarnom prostoru između paleta sa robom otkriveno je deset ljudi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Carinici su se odlučili za detaljan pregled kamiona, jer su primetili da je cerada na kamionskoj prikolici isečena sa gornje strane, mada su carinske plombe bile neoštećene.

Prema izjavi vozača kamiona, migranti iz Sirije su u prikolicu ušli najverovatnije tokom prethodne noći, dok je on pravio pauzu na benzinskoj stanici na izlazu iz Šida.

Sirijski državljani su predati policiji u dalju nadležnost.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Carinici sprečili 10 državljana Sirije da udju u Hrvatsku

Izvor: Beta, 29.Jan.2016

Carinici su na graničnom prelazu Šid sprečili deset državljana Sirije da ilegalno predju granicu sa Hrvatskom, saopšteno je danas.Kako je navedeno u saopštenju Uprave carine, prilikom kontrole kamiona slovenačkih registarskih tablica, koji je iz Beograda prevozio kartonske ploče u Cerknicu, carinici...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.