Izvor: B92, 24.Apr.2009, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šest povređenih u sudaru u Beogradu

Beograd -- Šest osoba je povređeno, od kojih četiri teško, a jedna je u komi, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u centru Beograda, kod "Londona".

Doktorka Nada Macura iz Gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć, rekla je da se nesreća dogodila kada je automobil "fijat bravo" udario u "džip". Sve osobe su, prema njenim rečima, bile u alkoholisanom stanju.

Predstavnik Urgentnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << centra za odnose sa javnošću Drago Jovanović rekao je da je svih šest povređenih dovezeno u tu zdravstvenu ustanovu, da su četiri osobe zbrinute na neurohirurgiji, a da je jedna od njih u komi.

Jedna osoba zbrinuta je na ortopediji, a jedna je, posle pregleda, puštena na kućno lečenje, naveo je Jovanović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šestoro povređenih u udesu kod "Londona"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2009

BEOGRAD - Šest osoba je povređeno, od kojih četiri teško, a jedna je u komi, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila u centru Beogradu, kod "Londona"...Prema rečima dr Nade Macure iz Gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć, nesreća se dogodila kada je džip udario...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.