Radikali: Šešelj ponovo u bolnici, stanje teško

Izvor: Blic, 09.Mar.2012, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radikali: Šešelj ponovo u bolnici, stanje teško

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj prebačen je danas ponovo u bolnicu van Haškog tribunala, jer mu se tokom noći naglo pogoršalo zdravstveno stanje, saopštio je SRS.

- U toku noći defibrilator, koji je ugrađen Šešelju, izazvao je šest elektrošokova kako bi sprečio iznenadnu smrt od ubrzanog srčanog ritma - navodi se u saopštenju radikala.

SRS je ocenio da Haški tribunal >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "nastavlja da ugrožava Šešeljev život sa ciljem da izazove smrtni ishod, jer namerno odlugovlači sa rešavanjem problema jedne neispravne elektrode na defibrilatoru".

Kako se navodi, "neophodno je da se obavi još jedna operacija kako bi se neispravna elektroda zamenila, ali ova intervencija još nije ni najavljena".

- Haški tribunal je spreman na sve kako bi sprečio Šešeljevo izvođenje završne reči koje je najavljeno za početak naredne sedmice, jer je Tužilaštvo potpuno poraženo i nije dokazalo nijednu tačku optužnice - ističe se u saopštenju SRS.

Tribunal odložio konferenciju, ali nije naveo razloge

U Haškom tribunalu je odložena za danas zakazana statusna konferencija u predžalbenom postupku po jednoj od optužnica protiv lidera Srpske radikalne stranke Vojslava Šešelja za nepoštovanje suda.

Statusna konferencija je trebalo da počne u 10 časova, ali je Tribunal saopštio da je odložena do daljeg i nije naveo razloge za njeno odlaganje.

Povezane vesti: Šešelj vraćen iz bolnice u pritvor SRS: Šešelju pozlilo, prebačen u bolnicu van Tribunala Šešeljevo stanje stabilno, vraćen u Haški tribunal Šešelju bolje, ide u pritvor Šešelj u bolnici, stanje stabilno
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRS: Šešelj ponovo u bolnici

Izvor: Mondo, 09.Mar.2012

Predsednik Srpske radikalne stranke(SRS) Vojislav Šešelj prebačen je danas ponovo u bolnicu van Haškog tribunala, jer mu se tokom noći naglo pogoršalo zdravstveno stanje, saopštio je SRS.

Nastavak na Mondo...

Radikali: Šešelj se javio porodici, sutra nova operacija

Izvor: Blic, 09.Mar.2012

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj prebačen je danas ponovo u bolnicu van Haškog tribunala, jer mu se tokom noći naglo pogoršalo zdravstveno stanje, saopštio je SRS. Međunarodni tribunal u Hagu je kasno popodne potvrdio da je Šešelj jutros odvezen u bolnicu gde će ostati nekoliko...

Nastavak na Blic...

Lider SRS mora na novu operaciju

Izvor: Press, 09.Mar.2012

VOJISLAVU ŠEŠELJU UGROŽEN ŽIVOT .. Opet u bolnici - U noći između četvrtka i petka Šešelju naglo pozlilo, neispravni defibrilator koji mu je nedavno ugrađen izazvao čak šest elektrošokova, pa je hitno prebačen u bolnicu

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.