Prijava za krijumčarenje migranata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2015, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijava za krijumčarenje migranata

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kanjiži podneli su krivičnu prijavu protiv dvojice muškaraca sa područja Kanjiže zbog sumjne da su krijumčarili sirijske migrante, saospsteno je iz MUP-a.

Na teret im se stavlja krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Sumnjiče se da su 3. avgusta u dva putnička vozila krijumčarili devet državljana Sirije, precizira se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u saopštenju.

Subotička policija je takođe reagovala i zbog istih krivičnih dela uhapšila A. A. (27) iz Beograda, i podnela dve krivične prijave protiv osmorice Beograđana zbog sumnje da su pokušali da prokrijumčare preko državne granice ukupno 28 migraanta iz Sirije kojima su zatim izrečene prekršajne kazne.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

MANIJAK OBLJUBIO DEVOJČICU Maloletnici (16) ponudio prevoz, pa je silovao u automobilu

Izvor: Blic, 04.Avg.2015

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici rasvetlili su slučaj silovanja maloletnice (1999) i po nalogu zamenika višeg javnog tužioca podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv tridesetogodišnjeg muškarca...Sumnja se da je muškarac ponudio prevoz svojim vozilom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.