Euleks hapsi Srbe za kojima traga i Beograd

Izvor: S media, 07.Okt.2010, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Euleks hapsi Srbe za kojima traga i Beograd

Advokat Srdjana Vulovića uhapšenog u sredu u Kosovskoj Mitrovici kaže da mu je tužilaštvo predstavilo dokument na kome se vidi da njegovog klijenta traže za teška krivična dela i vlasti u Srbiji i Interpolo.

Sud u Kosovskoj Mitrovici odredio je 15 dana pritvora Srdjanu Vuloviću, uhapšenom u sredu kada se predao sudu, koji ga sumnjiči za pretnje upućene jednom funkcioneru, neovlašćeno posedovanje oružja i ometanje službenih osoba u vršenju dužnosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Srdjan Vulović je brat prethodno uhapšenog Dejana Vulovića, prenosi danas prištinski list "Koha ditore".

Pretpretresni sudija je Dejana Vulovića oslobodio, pošto su mu oduzeta dokumenta i naloženo da se organima reda i pravosudja javlja dva puta nedeljno.

Za obojicom braće, piše "Koha ditore", tragaju i vlasti u Srbiji.

Hapšenja na severu Kosova

Hilari čuva 4.000 policajaca

"Tužilaštvo je predstavilo dokument u kome se kaže da je moj klijent tražen u Srbiji za teška krivična dela i da je za njim raspisana Interpolova poternica", rekao je Mahmut Halimi, advokat Srdjana Vulovića.

Medjunarodnu poternicu je potvrdio i Euleks, ali je dodao da se uhapšeni sumnjiče i za teška krivična dela na Kosovu.

Sud je Srdjanu Vuloviću odredio meru od 15 dana pritvora pošto je to ocenjeno kao neophodno da nebi pobegao ili uticao na proces za krivično delo koje je izvršio pre dve i po godine.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Kosovu uhapšen i drugi Vulović

Izvor: Mondo, 07.Okt.2010

Sud u Kosovskoj Mitrovici odredio je pritvor Srđanu Vuloviću, bratu prethodno uhapšenog Dejana Vulovića, koji se sumnjiči za organizovani kriminal.

Nastavak na Mondo...

Uhapšene traži Srbija

Izvor: B92, 07.Okt.2010

Priština -- Sud u Kosovskoj Mitrovici odredio je 15 dana pritvora Srđanu Vuloviću, uhapšenom u sredu kada se predao sudu, saopštio je Euleks... Srđan Vulović je brat prethodno uhapšenog Dejana Vulovića, prenosi danas prištinski list "Koha ditore"...On se sumnjiči za pretnje upućene jednom...

Nastavak na B92...

Euleks uhapsio Srbe koje traže i vlasti u Beogradu

Izvor: Vesti-online.com, 07.Okt.2010

Sud u Kosovskoj Mitrovici odredio je 15 dana pritvora Srđanu Vuloviću, uhapšenom u sredu kada se predao sudu, koji ga sumnjiči za pretnje upućene jednom funkcioneru, neovlašćeno posedovanje oružja i ometanje službenih osoba u vršenju dužnosti...Srđan Vulović je brat prethodno uhapšenog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.