Bolji dani  za policiju

Izvor: Kurir, 27.Okt.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolji dani za policiju

BEOGRAD - Milorad Veljović, direktor srpske policije, izjavio je juče reporteru Kurira da će učiniti sve što je u njegovoj moći da se poboljša životni standard pripadnika MUP i da u prilog tome ide i jučerašnja izjava ministra Ivice Dačića da nesumnjivo dolaze bolji dani za policiju. U vrhu MUP juče nije bilo raspoloženih da posebno komentarišu saopštenje Veljka Mijailovića, predsednik Policijskog sindikata Srbije, u kome je zbog nagomilanih problema sa životnim standardom i uslovima rada tražio smenu direktora policije.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sindikat policije protiv direktora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2008, 16:37

BEOGRAD - Predsednik Policijskog sindikata Srbije Veljko Mijailović ocenio je danas da bi direktor policije Milorad Veljović trebalo da podnese ostavku zbog "propagandističke i autoritarne politike prema zaposlenima"...Mijailović je u saopštenju naveo da je u noći između petka i subote...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.