Uhapšen osumnjičeni za razbijanje stakala na Islamskoj zajednici

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Sep.2014, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za razbijanje stakala na Islamskoj zajednici

BANJALUKA - Policija je jutros uhapsila lice čiji su inicijali B.Č. /45/ iz Laktaša, osumnjičenog da je palicom razbio staklo na ulaznim vratima upravne zgrade Islamske vjerske zajednice u Banjaluci.

Portparol Centra javne bezbjednosti Banjaluka /CJB/ Marija Markanović rekla je Srni da je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka, na licu mjesta je obavljen uviđaj, a materijalna šteta biće naknadno utvrđena.

Prema njenim riječima, policijski >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << službenici vrše kriminalističku obradu osumnjičenog i sve dalje mjere i radnje prema njemu preduzimaće se u konsultaciji sa dežurnim tužiocem Okružnog tužilaštva Banjaluka.

"CJB Banjaluka oštro osuđuje napad na sve vjerske objekte i poziva građane da se uzdrže od svih vidova uništavanja imovine", rekla je Markanovićeva.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Polupao stakla na medžlisu IZ-a u Banjaluci

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Sep.2014

BANJALUKA - Božo Čovičković (1969.) iz Laktaša uhapšen je jutros nakon što je palicom razbio stakla na Medžilisu Islamske zajednice Banjaluka...Portparol Centra javne bezbjednosti Banjaluka Marija Markanović potvrdila je Agenciji Fena, uz navođenje inicijala uhapšenog, da se incident dogodio...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.